"Ieder bouwkundig proces
                    staat of valt met het management"
 
   

    Uitgelicht
 
Bouwcoördinatie
Uw renovatie / groot onderhoud laten managen?

Een renovatie of het uitvoeren van groot onderhoud is een complexe aangelegenheid, met name als meerdere klanten de “klant” vormen, zoals bij een vereniging van eigenaren. Het vinden van de juiste partijen om het onderhoud of de renovatie uit te voeren vraagt specifieke kennis om de juiste prijs- en kwaliteitverhouding te kunnen garanderen. Ook het onderhouden van de contacten tussen: klant, aannemer, gemeente en overige partijen vergt tijd en aandacht.

De goedkoopste aanbieder is niet altijd de beste, maar de duurste zeker ook niet. Indien u niet op de hoogte bent van producteigenschappen, de gangbare eisen vanuit uw gemeente en de laatste stand der techniek, is het moeilijk een offerte op waarde en kwaliteit in te schatten.

Meeuwisse Bouwmanagement kan u helpen bij dergelijke vragen. Als onafhankelijke partij kunnen wij u helpen met het aanvragen van offertes en het begeleiden van het onderhoud of de renovatie. Meeuwisse Bouwmanagement kan u al het werk uit handen nemen en het gehele werk voor u managen. Om de door u gewenste kwaliteit te waarborgen maken wij het bestek en de daarbij behorende (detail)tekeningen. Het bestek zorgt er ook voor dat u, met een eventuele aanbesteding, een marktconforme prijs zult krijgen. Meeuwisse Bouwmanagement kan de aannemers voor u aandragen, maar u kunt zelf ook aannemers aandragen die meerekenen (offerte uitbrengen), een combinatie van beiden is uiteraard ook mogelijk. Wanneer een aannemer de opdracht heeft gekregen verzorgen wij de eventueel benodigde vergunningen, en vragen wij subsidie voor u aan als de renovatie of het onderhoud in een regeling past. Gedurende de werkzaamheden controleren wij de aannemer en houden we de voortgang in de gaten. De bewoners / eigenaren worden al naar gelang de behoefte betrokken bij het proces. Veelal hebben we het dan over een technische commissie die de bouwvergaderingen bijwoont. Aan het einde van de werkzaamheden wordt het werk opgeleverd, zodat Meeuwisse Bouwmanagement kan controleren of alles is uitgevoerd zoals bedoeld was.

Wat wordt er voor u geregeld:
  • Bestek (en tekeningen);
  • Aanbesteding;
  • Planning van de werkzaamheden;
  • Aanvraag van eventueel benodigde vergunningen;
  • Voortgangscontrole;
  • Kwaliteitsborging;
  • Termijnregeling;
  • Aanvraag van eventuele subsidie;
  • Oplevering.

Kortom uw huis wordt gerenoveerd en wij regelen het voor u. Wat u moet doen? Meeuwisse Bouwmanagement in de hand nemen.