"Ieder bouwkundig proces
                    staat of valt met het management"
 
   

    Uitgelicht
 
Technisch Beheer
De beste remedie tegen kopzorgen

Wanneer wij in uw meerjaren onderhoudsbegroting precies aangeven waar u op moet letten, bent u waarschijnlijk prima in staat om de praktische uitvoering voor uw rekening te nemen. Als u tenminste bereid bent om de vaak aanzienlijke tijdsinvestering, die ermee gemoeid gaat, voor lief te nemen. En als u niet terugdeinst voor het nodige coördinatiewerk.
Maar het kan ook anders. Eenvoudiger, zekerder en gezonder. Schakelt u Meeuwisse Bouwmanagement in, dan bespaart u zich de hoofdbrekens over toeleveranciers, planningen en budgetbewaking.
Alle verantwoordelijkheid voor correct technisch beheer nemen we u graag uit handen, binnen het beschikbare budget en met de garantie van onberispelijke kwaliteit.

Wat mag u verwachten? 

Vervaardiging van
  • Jaarlijks overleg;
  • Jaarlijkse inspectie;
  • Planning van werkzaamheden;
  • Voortgangscontrole;
  • Kwaliteitscontrole;
  • Actualiseren MOB.
Het spreekt voor zich dat wij niets eigenhandig beslissen. Tussentijds overleggen we regelmatig met u over de lopende zaken en luisteren we naar uw vragen en suggesties. Daarbij heeft u als opdrachtgever uiteraard altijd het laatste woord.

Brengt u het technisch beheer onder bij Meeuwisse Bouwmanagement, dan wordt uw gebouw jaarlijks opnieuw geïnspecteerd. Indien nodig, wordt hierop de planning geactualiseerd. Zodoende weet u zich tot in lengte van dagen gezekerd van een vitaal gebouw.