"Ieder bouwkundig proces
                    staat of valt met het management"
 
   

    Uitgelicht
 
Meerjaren Onderhouds Begroting
Bouwmanagement, het specialisme van Meeuwisse Bouwmanagement

Een gezond pand is een waardevol pand. Dat zult u met ons eens zijn. Toch durven we te stellen dat de meeste ondernemers te weinig oog hebben voor deze vitale kwestie. Het lijkt alsof de 'gezondheid' van bedrijfshuisvesting als een vanzelfsprekendheid wordt gezien. Hoe zit dat met u? Krijgt uw pand wel de aandacht die het verdient? Mocht u daaraan twijfelen, leg deze zorg dan in handen van specialisten zoals Meeuwisse Bouwmanagement. Wij hebben de deskundigheid die u zoekt en kunnen u veel geld en ergernis besparen.

Onderhoudsplannen
Hoe blijft uw bedrijfspand in goede conditie?
U realiseert het zich misschien nog te weinig, maar uw pand staat voortdurend onder druk. Weersinvloeden, vandalisme, slijtage en veroudering laten onherroepelijk hun sporen na, waardoor op den duur de fundamentele waarde van uw vastgoed aan het wankelen wordt gebracht. Zover hoeft u het echter niet te laten komen. Want met een meerjaren onderhoudsbegroting van Meeuwisse Bouwmanagement komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u zich met een gerust hart wijden aan uw meest geliefde bezigheid: geld verdienen. De meerjaren onderhoudsbegroting levert u alle informatie die u nodig heeft voor een verantwoord en planmatig onderhoudsbeheer van uw gebouw. Op uitvoerings- en beleidsniveau. Daarbij bieden we u ook een duidelijk bouwkundige onderbouwing voor de opzet van een reserveringsfonds.

In de onderhoudsbegroting laten we niets aan het toeval over. Bij onze berekeningen betrekken we alle gebouwafhankelijke, onderhoudsgevoelige gebouwonderdelen, die naar verwachting in de loop van de komende 20 jaar voor revisie in aanmerking komen.
Om tot deze rapportage te komen, inspecteren we uiteraard uw gebouw tot in alle uithoeken en nissen. Van entree tot magazijn, van kelder tot vliering. Door onze ruime ervaring en deskundigheid herkennen we al snel waar mogelijke zwakke plekken zitten en welke risico’s zich op termijn eventueel zouden kunnen manifesteren. Vervolgens worden de bevindingen met u besproken, waarna u zelf bepaalt welk onderhoudsbeleid u wenst te volgen.

Mocht de uitvoering van de voorgestelde plannen echter teveel van uw kostbare tijd kosten, dan kan Meeuwisse Bouwmanagement u ook in het vervolgtraject van dienst zijn. Bijvoorbeeld door het gehele technisch beheer van uw pand te verzorgen. Kiest u voor deze totaalservice, dan verzekert u zich van optimaal gemak, van inspectie en begroting tot en met periodieke opknapbeurten en revisiewerkzaamheden. Zo blijft u uitgerust en houden we uw pand in topconditie.